Announcement

Your account requires approval. Please contact us at adultsearchscript@gmail.com to activate your account. Thank you!

#1 2014-04-30 10:21:18

Peter1972
Member
Registered: 2014-04-30
Posts: 7

How to use links as Hardlink?

Is a way to use links as Hardlinks,without the out ?

Offline

#2 2014-04-30 15:09:13

videocasalinghi
Member
Registered: 2014-04-25
Posts: 10

Re: How to use links as Hardlink?

sveglione :-)))



go to the folder   \templates\tuo-template\extend\widgets
open the file links_footer.widget con editor

to seek the line

 $output[]= '<li> '.$number.'. <a href="'.RELATIVE_URL.'/link/out/?id='.$link['link_id'].'&url='.$link['url'].'"'.$title.$target.'>'.e($link['title']).'</a></li>';

replace with

 $output[]= '<li> '.$number.'. <a href="'.$link['url'].'"'.$title.$target.'>'.e($link['title']).'</a></li>';

done

Offline

#3 2014-04-30 15:20:27

newxxx
Member
Registered: 2014-04-25
Posts: 124

Re: How to use links as Hardlink?

that's very nice - thank you !!!!

Offline

#4 2014-04-30 17:23:43

Peter1972
Member
Registered: 2014-04-30
Posts: 7

Re: How to use links as Hardlink?

Thks Andrea!!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB